به گزارش صدای بورس به نقل از روابطعمومی بیمه کوثر، مراسم رونمایی از پوستر این جشنواره با حضور رئیسکل بیمه مرکزی، دبیر سندیکای بیمهگران، جمعی از هنرمندان، معاونان بیمه مرکزی و بیمه کوثر برگزار شد.
رئیسکل بیمه مرکزی در این مراسم با بیان اینکه رسالت مشترک هنر و صنعت بیمه، کاهش دغدغههای مردم است، گفت: بهرهگیری از زبان هنر در بیان مفاهیم هنری میتواند آحاد جامعه را با ظرفیتهای صنعت بیمه بیش از پیش آشنا کند و همانگونه که رسالت هنر کاهش دغدغههای مردم است، صنعت بیمه نیز این قابلیت را دارد که میزان نگرانیهای جامعه را به شکل محسوسی کاهش دهد.
غلامرضا سلیمانی با قدردانی از ابتکار شرکت بیمه کوثر برای برپایی این جشنواره و حضور اعضای شورای سیاستگذاری در این نشست، خاطرنشان کرد: طرح مباحث بیمهای در قالب هنر یکی از برنامههای دیرینه صنعت بیمه است و اگر هنرمندان به صورت مستقیم با مولفههای بیمهای سروکار داشته باشند پیامهای بیمهای آسانتر به مخاطبان منتقل خواهد شد.
وی تقویت باور بیمهای در هنرمندان را زمینهساز خلق آثار هنری در حوزه صنعت بیمه دانست و اظهار کرد: اگر محصولات بیمهای به خصوص بیمهنامههای زندگی و تامین آتیه، همگانی شود جامعه ما پویاتر و شادابتر میشود.
رئیس شورایعالی بیمه از گنجاندن دروس بیمهای در کتب درسی مقاطع گوناگون تحصیلی و اجرای طرح "زنگ بیمه" به عنوان پروژههای موثر فرهنگسازی بیمهای یاد کرد و گفت: ابتکار عوامل برپایی نخستین جشنواره ملی فیلم، عکس و پوستر صنعت بیمه قابل تحسین است و امیدواریم به یاری خدا و با تلاش تمامی همکاران، سندیکای بیمهگران و شرکت بیمهکوثر در بالا بردن ضریب نفوذ بیمه سهمی داشته باشیم.
تولید آثار هنری راهکار فرهنگسازی بیمه
در ادامه این نشست، مدیرعامل بیمه کوثر توسعه فرهنگ بیمه را در گرو مسئولیتپذیری همه اقشار جامعه دانست و گفت: جذب هنرمندان و تولید آثار هنری در حوزه صنعت بیمه یکی از راهکارهای فرهنگسازی، توسعه فرهنگ بیمه و در نهایت افزایش ضریب نفوذ بیمه در جامعه است.
مجید مشعلچی فیروز آبادی با بیان اینکه این جشنواره با راهبری بیمه مرکزی و سندیکای بیمهگران آغاز شد، اظهار کرد: دغدغه بیمه را باید به مساله جدی کشور مبدل کنیم تا اطمینان و آرامش در جامعه حکمفرما شود.
وی تاکیدکرد: امید است با همکاری جامعه هنرمندان و فعالان بیمهای و نیز ایجاد اتاقهای فکر بسترهای نهادینه شدن بیمه در جامعه فراهم شود.
مدیرعامل بیمه کوثر اقتصاد، عملکرد شرکتهای بیمه و فرهنگ بیمه را سه عامل موثر در افزایش ضریب نفوذ صنعت بیمه دانست و خاطرنشان کرد: با ایجاد زیرساختهای لازم و ارائه پوششهای بیمهای براساس نیاز عموم جامعه و در نهایت ایجاد آرامش و رضایت مردم این امر محقق میشود.
مجید مشعلچی فیروزآبادی ارتقای کیفیت زندگی مردم در مقابل حوادث و بیماریها را یکی از وظایف کارشناسان صنعت بیمه برشمرد و افزود: فعالان این عرصه با ارائه پوششهای مناسب و بهرهمندی از مدیریت ریسک میتوانند با ارائه برنامههای پیشگیرانه برای کاهش دغدغه مردم و همچنین با خدمترسانی به صورت برخط در راستای تسهیل و تسریع در ارائه به ذینفعان نقش موثری را ایفا کنند.
وی افزود: این جشنواره با اهدافی همچون آشنا کردن عموم مردم با موضوع بیمه، اطلاعرسانی در خصوص فعالیتها و خدمات بیمه، اطلاعرسانی و ارائه راهکارهای زندگی بهتر از زمان تولد تا پیری، تبدیل ایران به پایگاه فیلمهای مرتبط با مسایل بیمه و حمایت از افراد در رویارویی با حوادث طبیعی و غیرمترقبه، استفاده از جایگاه هنر در پرداختن به موضوع بیمه، تولید آثار فاخر و اثرگذار در زمینه بیمه با هدف زندگی بهتر و مبحث کرونا برگزار میشود.
مدیرعامل بیمه کوثر گفت: این جشنواره در سه بخش حرفهای، مردمی و ویژه و در رشتههای فیلم کوتاه داستانی، فیلم مستند، نماهنگ، انیمیشن کوتاه، فیلم و عکس موبایلی آذر سال ۹۹ به مدت سه روز در تهران برپا میشود.
گفتنی است، در این مراسم دکتر سید محمد کریمی دبیرکل سندیکای بیمهگران ایران نیز به اهمیت این جشنواره اشاره کرد و گفت: رئیسکل بیمه مرکزی تصریح کرد انگیزه هنرمندان برای حضور در این جشنواره قابل ستایش است و باید به آن احترام بگذاریم چرا که هنر زبان دوستداشتنی مردم است.
در ادامه این آیین، قباد شیوا گرافیست و کامبیزدرمبخش طراح و کاریکاتوریست مطبوعات نیز به طرح دیدگاههای هنری و اهمیت نگاه هنرمندانه به صنعت بیمه پرداختند و در پایان از نخستین پوستر جشنواره ملی هنری صنعت بیمه رونمایی شد.
اعضای شورای سیاستگذاری این جشنواره فریدون جیرانی، تهیه کننده، کارگردان و روزنامه نگار، غلامرضا سلیمانی، رئیسکل بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران، فرشاد نجفی پور، روانشناس اجتماعی و عضو هیئت مدیره ساتا، مجید مشعلچی فیروزآبادی، مدیرعامل شرکت بیمه کوثر، سیدمحمد کریمی، رئیس سندیکای بیمهگران ایران، حمید کردبچه، رئیس پژوهشکده بیمه، جلیل صحت، تهیهکننده، کارگردان و روزنامهنگار، قباد شیوا، طراح و گرافیست، مصطفی زندی، مدیرکل روابط عمومی و امور بینالملل بیمه مرکزی، ابوالفضل آقادادی، کارشناس بیمههای غیرزندگی، محمد آلادپوش، مدیر فیلمبرداری، کامبیز درمبخش، گرافیست و کاریکاتوریست، کاوه خداشناس، بازیگر، نویسنده و کارگردان، بهتاش صناعیها، نویسنده و کارگردان، احمدرضا عصاری، معاون ارتباطات، امور مشتریان و بازاریابی بیمه کوثر، حجت الاسلام و المسلمین حسنخانی، کارشناس فقه و بیمه، لاله کریمی، کارشناس بیمه، محسن امیریزاده، کارشناس حوزه اتکایی بیمه، مصطفی مقصودی، کارشناس مالی بیمه، مرتضی کامرانی، کارشناس بیمههای زندگی، محمدرضا مومنی، کارشناس فناوری اطلاعات در حوزه بیمهگری، امیر کرمیزدی، نویسنده و کارگردان، سمیه ولیان، پژوهشگر هنر و علی زادمهر، منتقد و روزنامه نگار سینمایی هستند.
در نخستین جلسه این شورا امیر کرمیزدی به عنوان دبیر جشنواره و فریدون جیرانی، جلیل صحت، محمد آلادپوش و بهتاش صناعیها به عنوان داوران بخش فیلم و عکس و نیز قباد شیوا، کامبیز درمبخش و سمیه ولیان به عنوان داوران بخش پوستر انتخاب و با حکم رئیسکل بیمه مرکزی، مدیرعامل بیمه کوثر و مدیرکل نظارت بر جشنوارهها و امور بینالملل معاونت سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی منصوب شدند.
این جشنواره با دریافت مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و هنرهای تجسمی آغاز به کار کرد و به زودی فراخوان و نحوه ارسال و برگزاری جشنواره اطلاعرسانی میشود.
نظر شما